V času hitrih sprememb je pomembno imeti zanesljivega poslovnega partnerja, ki bo znal svetovati, implementirati rešitve in se v najkrajšem možnem času odzval na zahteve stranke. V podjetju se lahko pohvalimo s strokovnim znanjem in dobro tehnično podporo naših serviserjev, ki nam ga priznavajo tudi naši poslovni partnerji ter dobavitelji priznanih blagovnih znamk.

Smo pooblaščen serviser za tiskalnike, večopravilne naprave in kopirne stroje znamk Canon, Brother in Kyocera, opravljamo pa tudi pogarancijske storitve za znamke HP, Epson, Xerox in druge. Letne vzdrževalne pogodbe s strankami potrjujejo naše hitro odzivne, kvalitetno opravljene servisne storitve in odpravljanje težav na različnih lokacijah po Sloveniji.

ZAGOTAVLJAMO

Brezhibno delovanje pri nas kupljenih naprav pod ugodnimi pogoji, katere bomo pravočasno dostavili, montirali ter vam omogočili izobraževanje o njihovi praktični uporabi. Povprašajte nas o možnostih menjave "staro za novo".
Brezplačno predstavitev izdelkov in storitev v našem razstavno-prodajnem salonu. Nudimo vam vzdrževanje celotne biro in računalniške opreme.
Hitri odzivni čas naših serviserjev- do 4 ure.
Uporabo nadomestnih strojev, v kolikor so uporabnikovi v popravilu v naši servisni službi.