SERVIS TISKALNIKOV, VEČOPRAVILNIH NAPRAV IN KOPIRNIH STROJEV

V času hitrih sprememb je pomembno imeti zanesljivega poslovnega partnerja, ki bo znal svetovati, implementirati rešitve in se v najkrajšem možnem času odzval na zahteve stranke. V podjetju se lahko pohvalimo s strokovnim znanjem in dobro tehnično podporo naših serviserjev, ki nam ga priznavajo tudi naši poslovni partnerji ter dobavitelji priznanih blagovnih znamk.

PREBERI VEČ >

 

SERVIS RAČUNALNIKOV IN RAČUNALNIŠKE OPREME

V sodobnem svetu si je delo brez uporabe računalnikov težko predstavljati. Prav zato je njihovo brezhibno delovanje še kako pomembno.
Naš računalniški del servisa temelji na dolgoletnih izkušnjah, visoko izobraženem kadru, hitri odzivnosti in prilagodljivosti. Prizadevamo si, da skupaj s stranko najdemo čim boljšo in najugodnejšo rešitev.

PREBERI VEČ >

 

NAJEM KOPIRNE ALI VEČOPRAVILNE NAPRAVE

Uporaba starejše tiskalne naprave predstavlja višji strošek tiska, z najemom se izognete stroškom nakupa nove naprave, najemna pogodba vam zagotavlja pavšalni mesečni strošek tiska (z vključeno porabo potrošnega materiala in določenim številom barvnih in ČB izpisov, brez papirja), brezplačno vzdrževanje naprave in morebitno odpravljanje težav.

PREBERI VEČ >