fbpx

Velikoformatni brizgalni tiskalnik Canon imagePROGRAF PRO-1000

Naj vaše slike oživijo z odličnim namiznim tiskalnikom A2
Zagotovite si tiskanje vrhunske kakovosti z namiznim tiskalnikom A2 imagePROGRAF PRO-1000, ki nudi visoko raven barv in podrobnosti. Napredni sistem 12 črnil slikam vedno vdahne življenje.

Prednosti

 • Izjemni rezultati tiskanja
  • Kakovostno tiskanje, s katerim boste svoje slike ponesli na višjo raven. Z ohranjanjem kakovosti in pristnosti fotografij bodo vaši odlični natisi navdušili stranke, vi pa boste samozavestno prikazovali in prodajali svoje izdelke.
 • Čudoviti natisi do velikosti A2
  • Tiskali boste lahko čudovite slike brez obrobe do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in natančnost barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste zagotovo ustvarili želeni videz.
 • Več podrobnosti in barv kot kdaj koli prej
  • Z novim sistemom 12 črnil LUCIA PRO bodo vaše fotografije med tiskanjem zvesto poustvarjene. Novo razvita snov črnila LUCIA PRO iz mikrokapsul zagotovi višje ravni barv s širšo barvno lestvico in več podrobnostmi kot kdaj koli prej. S širokim dinamičnim razponom barv in podrobnosti na temnejših območjih boste lahko na fotografijah od velikosti 4 x 6 palcev do A2 ujeli vse nianse prizora.
 • Izboljšan odboj svetlobe in zmanjšan učinek rjavenja
  • Canonova tehnologija črnila s kromatskim optimizatorjem zagotavlja enakomeren sijoči učinek pri tiskanju na svetleči papir. Črnilo je naneseno na natisnjeno fotografijo, nato pa kromatski optimizator uravnava odsev površine in reproducira pristne barve končnega natisa. S tem ustvari slike z visoko gostoto črne barve in na vaših natisih prepreči neželene učinke rjavenja.

Želite biti obveščeni o naši ponudbi?

Prijavite se na e-obveščanje ter tako nikoli ne zamudite aktualnih akcijskih ponudb, ki jih redno pripravljamo za vas.

O nas

Nenehno stremimo k izboljšavam storitev, ki jih nudimo. Kakovost storitev in zadovoljna stranka sta pri nas na prvem mestu. Na slovenskem trgu smo prisotni že 30 let, v teh letih pa smo pridobili vrsto certifikatov, ki potrjujejo našo strast do dela. Smo pooblaščen servis za kopirno tehniko Canon, Brother in Kyocera.

birobit logotip noga

Kontaktne informacije

Birobit d.o.o.
Teharska cesta 24,
3000 CELJE

Telefon: 03 425 6100

E-pošta: info@birobit.si

linkedin

Copyright © 2024 Birobit d.o.o. | Varstvo osebnih podatkov