Večfunkcijska brizgalna naprava MAXIFY serije MB5150

195.00

MAXIFY serije MB5150
Zmogljiv večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrost tiskanja 24 črno-belih slik na minuto in preprosta integracija v omrežje.

Opis

Majhna pisarna, velika učinkovitost

Tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks z vsemi funkcijami, zasnovan za manjše pisarne, v katerih potrebujejo odlično kakovost črno-belega in barvnega tiskanja pri nizkih stroških. Pigmentna črnila DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju, ustvarijo močne črnine in globoke barve ter razločno besedilo. Tiskalniki Canon MAXIFY serije MB5150 natisnejo 24 črno-belih strani velikosti A4 na minuto in 15,5 barvne strani velikosti A4 na minuto, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT), obojestransko skeniranje z enim prehodom pa pomeni, da lahko skenirate dokumente hitreje kot kadar koli prej.

Izjemno varčno tiskanje

Varčnost je na prvem mestu, saj znaša poraba energije samo 0,2 kWh (TEC), vsako barvno kartušo pa je mogoče zamenjati posebej. Črne kartuše imajo izkoristek 2500 strani, barvne kartuše pa 1500 strani v skladu s standardom ISO, kar pomeni, da bo delo v vaši pisarni manjkrat prekinjeno. Na voljo imate tudi štiribarvni paket kartuš, ki nudijo še ugodnejše tiskanje.

Večja učinkovitost in enostavnejša uporaba

Tiskanje, kopiranje, skeniranje ali faksiranje je s tiskalnikom Canon MAXIFY serije MB5150 enostavno, saj se ponaša z velikim barvnim zaslonom na dotik z diagonalo 8,8 cm (3,5 palca) in izboljšanim uporabniškim vmesnikom. Poleg velikega podajalnika listov s prostornino za 250 listov in samodejnega podajalnika dokumentov s prostornino za 50 listov običajna pisarniška tiskalna opravila olajšata tudi funkcija obojestranskega tiskanja in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih dokumentov.

Pripravljeno na povezavo z mobilnimi napravami, storitve v oblaku in delo

Podpora za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT omogoča hitro in enostavno tiskanje ter skeniranje iz mobilnih naprav. Tiskate lahko iz oblaka ali celo skenirate in shranite dokumente v priljubljene storitve v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur. Način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki mobilnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Prednosti

-Velika učinkovitost s tiskanjem 24 črno-belih ali 15,5 barvne strani na minuto
-Brezžično tiskanje za pametne telefone in tablične računalnike
-Povezljivost z oblakom: skeniranje v oblak ali e-pošto
-Visok izkoristek črnila: 2500 črno-belih/1500 barvnih strani
-Velika kapaciteta 250 listov in dvostranski samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov