Večfunkcijska brizgalna naprava Canon PIXMA MG2550S

62.00

PIXMA MG2550S
Popolna večnamenska naprava za vsakdanja opravila tiskanja, skeniranja in kopiranja. Tiskalni mehanizem kompaktne naprave Canon PIXMA MG2550S omogoča kakovostno delovanje in preprosto uporabo tako za besedilne dokumente kot družinske fotografije..

Opis

Funkcije: tiskanje/skeniranje/kopiranje
Format in tehnologija: A4, brizgalna
Ločljivost tiskanja: do 4800 x 600 dpi
Hitrost tiskanja: ISO 8 LB / 4 barvno ipm ESAT
Povezava: USB
Garancija: 1 leto

Tiskanje, skeniranje, kopiranje – vse to enostavno v vašem domu

Idealna večnamenska naprava za vaš dom omogoča hitro in kakovostno tiskanje, skeniranje in kopiranje dokumentov. Stilska, kompaktna in namizna naprava Canon PIXMA MG2550S je enostavna za uporabo in opremljena z zmogljivimi funkcijami za redno uporabo v domači pisarni.

Cenovno ugodna naprava, vrhunska kakovost tiskanja

Canon PIXMA MG2550S ponuja izjemno kakovost po ugodni ceni: je cenovno ugoden tiskalnik za domačo rabo za tiskanje dokumentov in slik vrhunske kakovosti. Tehnologija kartuš FINE zagotavlja globoke črne in živahne barve ter osupljivo raven podrobnosti.

Do 30 % nižji stroški na stran

Če uporabite izbirne visokozmogljive kartuše črnil Canon XL, lahko v primerjavi s standardnimi kartušami prihranite do 30 % stroškov na stran. Natisnite več strani z eno kartušo in podaljšajte čas med zamenjavo kartuš. Poleg tega pa vam za tiskalnik Canon PIXMA MG2550S ne bo treba odšteti celega premoženja.

Bodite ustvarjalni

S funkcijo prepoznavanja obrazov programa My Image Garden lahko enostavno organizirate in tiskate fotografije, storitev CREATIVE PARK PREMIUM pa ponuja številne ustvarjalne možnosti, kot je izbira oblikovalskih predlog profesionalnih umetnikov, ki jih lahko uporabite kot razglednice, koledarje, voščilnice in druge izdelke.

Prednosti

-Kopirajte, tiskajte in skenirajte s cenovno ugodno večnamensko napravo
-Hitro tiskanje dokumentov in slik
-Tiskanje visoke kakovosti
-Bodite ustvarjalni pri tiskanju s storitvijo CREATIVE PARK PREMIUM
-Natisnite več strani za svoj denar z možnostjo uporabe kartuš XL.