Večfunkcijska brizgalna naprava Canon MAXIFY serije MB2750

169.00

MAXIFY serije MB2750
Večnamenski barvni brizgalni tiskalnik za domače pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2750 omogoča mobilno tiskanje in integracijo v oblak, medtem ko s svojo 500-listno kapaciteto in hitrostjo tiskanja 24 črno-belih strani v minuti poveča učinkovitost.

Opis

Funkcije: tiskanje/skeniranje/kopiranje/faksiranje
Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link
Format in tehnologija: A4, brizgalna, barvni
Ločljivost tiskanja: do 600 x 1200 dpi
Hitrost tiskanja: ISO 24 LB/ 15,5 barvno ipm ESAT
Povezava: USB, brezžična, mreža
Ostalo: ločena črnila, duplex, ADF, AirPrint,
Mesečni cikel: do 15.000 strani
Garancija: 1 leto

Za domače pisarne, ki zahtevajo učinkovitost

Tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks z vsemi funkcijami, ki je zasnovan za domače pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2750 s 500 listno kaseto za papir in s samodejnim podajalnikom dokumentov s kapaciteto 50 listov omogoča izjemno tiskanje z globokimi in gostimi črninami z živahnimi barvami in razločnim besedilom po zaslugi črnil DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju. Zaradi kakovosti ne trpi hitrost: izjemno hitro natisne 24 črno-belih strani velikosti A4 v minuti in 15,5 barvne strani velikosti A4 v minuti, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT).

Ohrani minimalne stroške delovanja

Varčnost je na prvem mestu, od skromne porabe energije, ki znaša samo 0,2 kWh (TEC), do posamično zamenljivih barvnih kartuš. Črne kartuše imajo izkoristek 1200 strani, barvne kartuše pa 900 strani v skladu s standardom ISO. Dodatni štiribarvni paket kartuš vsebuje popoln komplet nadomestnih kartuš za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Izdelano za učinkovitost

Obojestransko tiskanje in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih dokumentov – olajšata običajna pisarniška tiskalna opravila. Tiskanje, kopiranje, skeniranje ali faksiranje je po zaslugi visoko odzivnega barvnega zaslona na dotik TFT z diagonalo 7,5 cm (3 palcev) in izboljšanega vmesnika samo nekaj dotikov stran.

Pripravljeno na povezavo z mobilnimi napravami, storitve v oblaku in delo

Podpora za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT omogoča hitro in enostavno tiskanje ter skeniranje iz mobilnih naprav. Iz oblaka lahko tiskate in skenirate ter shranite dokumente v storitve v oblaku. Podprte storitve vključujejo Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur. Vgrajen način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki pametnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Prednosti

-Resnična učinkovitost: 24 črno-belih, 15,5 barvne strani na minuto
-Povezljivost Wi-Fi in LAN za tiskanje in skeniranje
-Tiskanje iz storitev v oblaku in skeniranje vanje
-Izkoristek črnila: 1200 črno-belih strani in 900 barvnih strani
-Velika kapaciteta 500 listov in samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov