Večfunkcijska brizgalna naprava Canon MAXIFY serije MB2150

149.00

MAXIFY serije MB2150
Izjemni večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za tiskanje in skeniranje za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrostjo tiskanja 19 črno-belih slik na minuto in vrsto omrežnih funkcij.

Opis

Funkcije: tiskanje/skeniranje/kopiranje/faksiranje
Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link
Format in tehnologija: A4, brizgalna, barvni
Ločljivost tiskanja: do 600 x 1200 dpi
Hitrost tiskanja: ISO 19 LB/ 7 barvno ipm ESAT
Povezava: USB, brezžična
Ostalo: ločena črnila, duplex, ADF, AirPrint,
Mesečni cikel: do 15.000 strani
Garancija: 1 leto

Velika zmogljivost, visoka kakovost

Vsestranski tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks, zasnovan za domače pisarne, v katerih potrebujejo odlično kakovost črno-belega in barvnega tiskanja po nizkih stroških. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2150 z velikim podajalnikom s kapaciteto 250 listov in s samodejnim podajalnikom dokumentov s kapaciteto 50 listov omogoča izjemno tiskanje z živahnimi barvami in razločnim besedilom po zaslugi črnil DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2150 natisne 19 črno-belih strani velikosti A4 v minuti in 13 barvnih strani velikosti A4 v minuti, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT).

Varčno delovanje

Varčnost je na prvem mestu, od skromne porabe energije, ki znaša samo 0,2 kWh (TEC), do kartuš z visokim izkoristkom in posamično zamenljivih barvnih kartuš. Črne kartuše imajo izkoristek 1200 strani, barvne kartuše pa 900 strani v skladu s standardom ISO, kar pomeni, da bo vaše delo manjkrat prekinjeno. Na voljo imate tudi štiribarvni paket kartuš, ki nudijo še ugodnejše tiskanje.

Učinkovit in preprost za uporabo

Obojestransko tiskanje in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih dokumentov – olajšata običajna pisarniška tiskalna opravila. Tiskalnik, ki je bil zasnovan za učinkovitost, je hiter in enostaven za uporabo: tiskanje, kopiranje, skeniranje ali faksiranje na dosegu prstov s pomočjo barvnega zaslona TFT z diagonalo 6,2 cm (2,5 palca) na tiskalniku Canon MAXIFY serije MB2150.

Tiskanje iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in oblaka

Tiskalnik podpira Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT ter tiskanje iz oblaka in celo skeniranje in shranjevanje dokumentov v priljubljene storitve v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur. Način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki pametnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Prednosti

-Hitro tiskanje: 19 črno-belih ali 13 barvnih strani na minuto
-Uporaba omrežja Wi-Fi za neposredno tiskanje iz mobilnih naprav
-Tiskanje iz storitev v oblaku in skeniranje vanje
-Izkoristek črnila: 1200 črno-belih strani in 900 barvnih strani
-Ostanite produktivni: kapaciteta 250 listov in samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov