Multifunkcijska naprava Canon PIXMA MG3050 Series

75.00

PIXMA MG3050 Series
Večnamenski barvni tiskalnik, skener in kopirni stroj s povezavo Wi-Fi in možnostjo uporabe oblaka je idealen za domače uporabnike, ki želijo svobodo tiskanja iz tabličnega računalnika, pametnega telefona, prenosnega računalnika ali fotoaparata.

Opis

Funkcije: tiskanje/skeniranje/kopiranje
Format in tehnologija: A4, brizgalna
Ločljivost tiskanja: do 4800 x 600 dpi
Hitrost tiskanja: ISO 8 LB / 4 barvno ipm ESAT
Povezava: USB, brezžično (wifi)
Garancija: 1 leto

Enostavno tiskanje, skeniranje in kopiranje v vašem domu

Vstopite v čudovit brezžični svet z družino Canon PIXMA MG3050 z večnamenskimi napravami, s katerimi lahko hitro in preprosto tiskate, skenirate in kopirate dokumente. Večnamenski tiskalnik z vgrajeno povezavo Wi-Fi je kompakten in primeren za namestitev na mizo ter je kos običajnim vsakdanjim opravilom tiskanja, od besedilnih dokumentov do barvnih fotografij.

Tiskajte iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali fotoaparata

Podpora za Google Cloud Print in aplikacijo Canon PRINT za sisteme iOS in Android omogoča hitro in enostavno tiskanje iz mobilnih naprav. Iz fotoaparata, ki podpira WLAN PictBridge, lahko tiskate brezžično, način dostopne točke pa mobilnim uporabnikom omogoča povezavo s tiskalnikom tudi brez omrežja Wi-Fi.

Tiskanje iz mobilnih naprav in oblaka

S programom PIXMA Cloud Link, ki je na voljo v aplikaciji Canon PRINT, lahko tiskate iz priljubljenih družabnih omrežij in storitev v oblaku, kot so Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox, OneDrive in številne druge.

Znižajte stroške tiskanja

Za izdelke iz družine PIXMA MG3050 vam ne bo treba odšteti celega premoženja. Uporabite izbirne visokozmogljive kartuše črnil Canon XL in v primerjavi s standardnimi kartušami prihranite do 30 % na stran.

Prednosti

-Kopirajte, tiskajte in skenirajte s cenovno ugodno večnamensko napravo s povezavo Wi-Fi
-S programom Canon PRINT se povežite s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom
-Tiskajte iz priljubljenih storitev v oblaku
-Natisnite več strani za svoj denar z možnostjo uporabe kartuš XL.
-Bodite ustvarjalni s programom Easy-PhotoPrint+