Kopirni stroj Canon imageRUNNER C1325iF

1,140.00

imageRUNNER C1325iF
Ta barvna večnamenska naprava za liste velikosti A4 je zasnovana za podjetja, ki stremijo k stroškovni učinkovitosti in potrebujejo produktivno barvno sredstvo komunikacije za majhne delovne skupine. Zaradi kompaktne zasnove se popolno prilagodi različnim okoljem kot namizna ali prostostoječa naprava.

Opis

Kakovostno tiskanje in zajemanje

Naprava imageRUNNER C1325iF je večnamenska naprava za barvno tiskanje listov velikosti A4, ki omogoča večjo produktivnost in hitrost tiskanja 25 strani na minuto ter zagotavlja barvne natise visoke kakovosti. Canonova barvna V² (Vivid & Vibrant) tehnologija za obdelavo slik zagotavlja navdušujoče dokumente, ki bodo izstopali iz množice. Novi 8,9 cm barvni uporabniški vmesnik na dotik ali drsenje zagotavlja enostavno in uporabniku prijazno delovanje. Prilagodljive zmogljivosti tiskanja in skeniranja iz mobilnih naprav, kot je program Apple AirPrint™, tiskanje Mopria™ ter programi za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav, povečajo učinkovitost zaposlenih na poti. Uporabniki lahko preprosto skenirajo in pošiljajo dokumente neposredno na različne cilje, tudi v e-pošto in mape v skupni rabi.

Varnost in nadzor stroškov

Vaše informacije bodo ostale tajne s funkcijami, kot so varno tiskanje, izdaja kode pin in dodatna zaščita gesla PDF. Nadzor nad stroški tiskanja z vdelano podporo za Canonovo programsko opremo uniFLOW še nikoli ni bil preprostejši. Ta programska oprema zagotavlja večjo preglednost in upravljanje. Z njo lahko sledite določenim opravilom tiskanja posameznikov, oddelkov, lokacij in projektov in jih tudi zaračunate, omogoča pa tudi poročila o uporabnikih.

Preprosta integracija in upravljanje

Ta naprava je primerna za različna pisarniška okolja in majhne delovne skupine v organizacijah vseh možnih velikosti. Namestite jo lahko kot namizno ali prostostoječo napravo, saj ima na voljo možnosti prilagodljivih kaset za papir.

Opremljena je z novim krmilnikom imageRUNNER, zato se preprosto prilagodi različnim okoljem informacijskih tehnologij, ter podpira standarde, kot sta PCL in Genuine Adobe PS. Z zbiranjem s samodejnim odčitavanjem, upravljanjem potrošnega materiala in diagnostiko lahko naprava imageRUNNER C1325iF zmanjša vodstveno in upravno breme vaših zaposlenih. Vdelano programsko opremo lahko posodobite iz naprave na daljavo ter s tem še dodatno zmanjšate čas nedelovanja.

Prijazno do okolja

To napravo, ki je skladna s standardom ENERGY STAR®, odlikuje najnižja nazivna skupna poraba električne energije v svojem razredu* in v načinu mirovanja porabi samo 1 W energije ali manj. Njena zasnova zagotavlja večjo energijsko učinkovitost, saj sta med uporabo poraba energije in vpliv na okolje manjša. Naprava imageRUNNER C1325iF je okolju prijazna in ustreza strogim merilom za podelitev nagrade Blue Angel.

Prednosti

-Funkcija tiskanja, kopiranja, barvnega skeniranja, pošiljanja in faksiranja
-Barvno in črno-belo tiskanje pri hitrosti do 25 str/min
-Podpora za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav
-8,9 cm barvni LCD-zaslon na dotik ali drsenje
-Do kapacitete 2300 listov
-Zajemanje, stroškovna učinkovitost in integracija
-Preprosto vodenje zaposlenih in upravljanje naprave
-Preprosto zamenljive potrebščine
-Nizka poraba energije

PDF ->