Kopirni stroj Canon imageRUNNER C1225iF

1,140.00

imageRUNNER C1225iF
Naprava imageRUNNER C1225iF je večnamenska naprava za barvno tiskanje listov velikosti A4 z veliko izbiro funkcij. Omogoča hitro in učinkovito upravljanje dokumentov “naravnost iz škatle”, zato se lažje posvetite poslovnim prednostnim nalogam.

Opis

Večja produktivnost in prilagodljivost

Naprava imageRUNNER C1225iF je večnamenska naprava za barvno tiskanje listov velikosti A4, ki omogoča večjo produktivnost in hitrost tiskanja 25 strani na minuto ter zagotavlja barvne natise visoke kakovosti. Novi 8,9 cm barvni uporabniški vmesnik na dotik ali drsenje zagotavlja enostavno in uporabniku prijazno delovanje. Prilagodljive zmogljivosti tiskanja in skeniranja iz mobilnih naprav, kot je program Apple AirPrint™, tiskanje Mopria ter programi za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav, povečajo učinkovitost zaposlenih na poti. Uporabniki lahko preprosto skenirajo in pošiljajo dokumente neposredno na različne cilje, tudi v e-pošto in mape v skupni rabi.

Profesionalna in stroškovna učinkovitost

Stroškovno učinkovita naprava imageRUNNER C1225iF s Canonovo barvno V² (Vivid & Vibrant) tehnologijo za obdelavo slik zagotavlja navdušujoče dokumente, ki bodo izstopali iz množice. Naprava imageRUNNER vključuje celotno zbirko stekleničk s tonerjem v embalaži, zato lahko začnete uporabljati napravo takoj. Zmanjšajte porabo papirja s funkcijo samodejnega dvostranskega tiskanja, kopiranja in skeniranja.

Miren spanec in popoln nadzor

Uporabniki lahko namestijo napravo hitro in preprosto tako, da sledijo namestitvenemu vodniku. Do namestitvenega vodnika lahko dostopajo prek uporabniškega vmesnika. Naprava “naravnost iz škatle” ima priložena toner in garancijsko kartico, zato uporabnikom zagotavlja miren spanec in vse, kar potrebujejo za začetek uporabe. Potrošni material lahko kupite, ko ga potrebujete, ali pa vas na to opozori naprava imageRUNNER C1225iF tako, da vključi osnovne storitve tiskanja z zbiranjem, ki omogočajo samodejno odčitavanje in oddaljeno diagnostiko.

Primerno za vsa podjetja

Naprava imageRUNNER C1225iF ima kompaktno obliko, zato je primerna za različna pisarniška okolja in majhne delovne skupine v organizacijah vseh možnih velikosti. Namestite jo lahko kot namizno ali prostostoječo napravo, saj ima na voljo možnosti prilagodljivih kaset za papir. Opremljena je z novim krmilnikom imageRUNNER, zato se preprosto prilagodi različnim okoljem informacijskih tehnologij, ter podpira standarde, kot sta PCL in Genuine Adobe PS.

Prednosti

-Funkcija samodejnega obojestranskega tiskanja, kopiranja, barvnega skeniranja, pošiljanja in faksiranja
-Barvno in črno-belo tiskanje pri hitrosti do 25 str/min
-Do kapacitete 1100 listov
-8,9 cm barvni LCD-zaslon na dotik ali drsenje
-Pripravljeno za omrežje s podporo za PCL in Genuine Adobe PS
-Podpora za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav
-Naravnost iz škatle; potrošni material za preprosto namestitev in uporabo
-Standarden toner je priložen v škatli¹; zagotavlja do 12 mesecev barvnega tiskanja¹
-Miren spanec s Canonovo standardno garancijo
-Nizka poraba energije

PDF ->