Kopirni stroj Canon imageRUNNER C1225

1,005.00

imageRUNNER C1225
Naprava imageRUNNER C1225 je večnamenska naprava za barvno tiskanje listov velikosti A4 z veliko izbiro funkcij. Popolna je za posameznike in majhne delovne skupine, ki stremijo k stroškovni učinkovitosti, ter zagotavlja hitro in učinkovito urejanje dokumentov “naravnost iz škatle”.

Opis

Večja produktivnost in prilagodljivost

Naprava imageRUNNER C1225 je večnamenska naprava za barvno tiskanje listov velikosti A4, ki omogoča večjo produktivnost in hitrost tiskanja 25 strani na minuto ter zagotavlja barvne natise visoke kakovosti. Novi 8,9 cm barvni uporabniški vmesnik na dotik ali drsenje zagotavlja enostavno in uporabniku prijazno delovanje. Prilagodljive zmogljivosti tiskanja in skeniranja iz mobilnih naprav, kot je program Apple AirPrint™, tiskanje Mopria ter programi za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav, povečajo učinkovitost zaposlenih na poti. Uporabniki lahko preprosto skenirajo in pošiljajo dokumente neposredno na različne cilje, tudi v e-pošto in mape v skupni rabi.

Profesionalna in stroškovna učinkovitost

Model imageRUNNER C1225 je prava rešitev za dokumente velikosti A4, ki bo zadovoljila tudi najvarčnejše. Zaradi celotne zbirke stekleničk s tonerjem v embalaži lahko začnete uporabljati napravo takoj. Zmanjšajte porabo papirja s funkcijo samodejnega dvostranskega tiskanja, kopiranja in skeniranja. Uporaba Canonove barvne V² (Vivid & Vibrant) tehnologije za obdelavo slik zagotavlja navdušujoče dokumente, ki bodo izstopali iz množice.

Miren spanec in popoln nadzor

Uporabniki lahko namestijo napravo hitro in preprosto tako, da sledijo namestitvenemu vodniku. Do namestitvenega vodnika lahko dostopajo prek uporabniškega vmesnika. Naprava “naravnost iz škatle” ima priložen toner, zato uporabnikom zagotavlja vse, kar potrebujejo za začetek uporabe. Potrošni material lahko kupite, ko ga potrebujete, ali pa vas na to opozori naprava imageRUNNER C1225 tako, da vključi osnovne storitve tiskanja z zbiranjem, ki omogočajo samodejno odčitavanje in oddaljeno diagnostiko.

Primerna za različna pisarniška okolja

Naprava imageRUNNER C1225 ima kompaktno obliko, zato se preprosto prilagodi različnim pisarniškim okoljem, kjer primanjkuje prostora, in je primerna za majhne delovne skupine v organizacijah vseh možnih velikosti. Namestite jo lahko kot namizno ali prostostoječo napravo, na voljo pa ima tudi izbirno kasetno podajalno enoto. Zaradi razširjene jezikovne podpore za funkcijske menije, gonilnike tiskalnika in oznake lahko uporabnik po napravi krmari v svojem jeziku[2].

Prednosti

-Funkcija samodejnega obojestranskega tiskanja, kopiranja, barvnega skeniranja in pošiljanja
-Barvno in črno-belo tiskanje pri hitrosti do 25 str/min
-Do kapacitete 1100 listov
-8,9 cm barvni LCD-zaslon na dotik ali drsenje
-Omogočeno povezovanje z omrežjem ter podpora za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav
-Razširjena podpora za regionalne jezike[2]
-Naravnost iz škatle; potrošni material za preprosto namestitev in uporabo
-Standarden toner je priložen v škatli in zagotavlja do 12 mesecev barvnega tiskanja[3]
-Nizka poraba energije

PDF ->