Kopirni stroj Canon imageRUNNER ADVANCE 6555i

6,450.00

imageRUNNER ADVANCE 6555i
Visoko zmogljiv tiskalnik imageRUNNER ADVANCE 6555i zagotavlja kakovostno črno-belo tiskanje za zahtevna pisarniška okolja. Inteligenten in večnamenski tiskalnik poveča produktivnost z izboljšanim potekom dela z dokumenti in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Opis

Imejte nadzor nad stroški

Tiskalnik imageRUNNER ADVANCE 6555i je zasnovan tako, da zajema različne stroške podjetja, ki so povezani s tiskanjem. Od neposrednih stroškov naprave in potrošnega materiala do bolj prikritih, vendar enako pomembnih zahtev virov za upravljanje naprave, informacijsko podporo in časom ter trudom, ki ga uporabnik vloži v izdelavo, natis in skupno rabo dokumentov.
Modularna zasnova vam omogoča, da svojo naložbo izboljšate, tako da konfigurirate napravo, ki ustreza vašim zahtevam. Omogoča nadzor uporabniškega dostopa in pravic, s poročanjem pa zagotavlja preglednost uporabe naprave in uporabnika ter sledenje dejavnostim. Za nadzor nad stroški lahko uporabnikom z nastavitvijo pravil tiskanja omejite dostop do določenih funkcij. Tesna integracija z rešitvami upravljanja tiskanja, kot je uniFLOW, zagotavlja večji prihranek z razporejanjem in pokritjem stroškov.
Učinkovita orodja za upravljanje naprave zmanjšajo upravno breme vaših zaposlenih, medtem ko nagrajene* zmogljivosti za tiskanje in objavljanje uporabnikom omogočajo hitro združevanje dokumentov in končno obdelavo za učinkovito ustvarjanje in natis dokumentov. Vse te funkcije zmanjšajo stroške in prihranijo čas.

Zavarujte zaupne informacije

Enostavna nastavitev, upravljanje in uporaba pravil ter nastavitev za izboljšanje varnosti na enem mestu na primer onemogočena vrata USB ali uveljavljanje varnega tiskanja za vse uporabnike. Omejite uporabo naprave, da preprečite nepooblaščeno uporabo in omejite uporabniške funkcije za večjo varnost. Varno tiskanje, nabiralnik, varno brisanje opravil ter polno šifriranje trdega diska so na voljo kot standard za večjo zaupnost dokumentov. Filtriranje naslovov IP in MAC ščiti vaše omrežje, IPSec pa ščiti prenos informacij v in iz vaše naprave.

Zbirka dodatnih funkcij za varnost naprave, omrežja in dokumentov omogoča združljivost z najvišjo ravnjo varnostnih standardov, ki zajema vse vidike zaščite podatkov. Dodatna možnost programske opreme uniFLOW zagotavlja večjo učinkovitost in varnost z varnim tiskanjem My Print Anywhere ter preprečuje izgubo podatkov natisov, kopij in skenov.

Učinkovito upravljanje naprav

Pristna podpora za industrijske standarde, kot sta Genuine Adobe PostScript in PCL, omogoča brezskrbno integracijo v omrežja in poslovne rešitve. Dosledno delovanje in upravljanje s portfeljem imageRUNNER ADVANCE, skupaj s širokim obsegom centraliziranih zmogljivosti upravljanja skupine naprav, vključno s samodejnim odčitavanjem vrednosti in upravljanjem potrošnega materiala ter možnostjo konfiguracije skupine naprav pred namestitvijo na mestu samem, zmanjša breme za vaše informacijske vire.

Ko je naprava nameščena, jo lahko učinkovito konfigurirate, upravljate in nadgrajujete, tako posamezno kot v okviru večje skupine.

Zanesljivo in kakovostno tiskanje

Robustna zasnova naprave imageRUNNER ADVANCE 6555i in motor z največjo zmogljivostjo papirja 7.700 listov omogočata preprosto obdelavo večjih opravil. Z veliko hitrostjo natisa, naprednimi zmogljivostmi sivinskega načina in prilagodljivo končno obdelavo, ki vedno zagotavlja zanesljive in vrhunske rezultate, je kot nalašč za zahteve delovnih skupin z veliko dela.

Canonova orodja za oddaljeno diagnostiko in pomoč omogočajo ponudniku storitev preventivno in hitro vzdrževanje ter podporo, kar zagotavlja zanesljivo neprekinjeno delovanje naprave, vam pa hitro povrnitev naložbe.

Prednosti

-Tiskanje, kopiranje, skeniranje, pošiljanje, shranjevanje in funkcija za izbirno faksiranje
-Črno-belo tiskanje s hitrostjo 55 strani na minuto
-Prilagodljiv 10,1-palčni (25,6 cm) barvni zaslon na dotik WVGA kot pri pametnih telefonih
-Zmogljivost do 7.700 listov in prilagodljivo delo z mediji
-Zmogljivo objavljanje in možnosti končne obdelave znotraj organizacije
-Pametni postopki zajemanja in urejanja dokumentov
-Napredne varnostne možnosti
-Preprosto vodenje zaposlenih in upravljanje naprave
-Nizka poraba energije