Kopirni stroj Canon imageRUNNER ADVANCE 4225i

2,595.00

imageRUNNER ADVANCE 4225i
Naprava imageRUNNER ADVANCE je namenjena delovnim skupinam ter oddelkom z veliko dela in združuje učinkovito tiskanje ter pametne poteke dela z dokumenti.

Opis

Produktivno tiskanje in zajemanje

Naprava imageRUNNER ADVANCE 4225i bo izpolnila vse zahteve delovnih skupin in oddelkov z veliko dela, saj se ponaša z robustno zasnovo, hitrim tiskanjem, samodejno končno obdelavo in največjo kapaciteto papirja 4.980 listov. Barvni zaslon na dotik, intuitivni meniji in pametno preverjanje pristnosti uporabnika zagotavljajo neprimerljivo enostavnost uporabe. Dokumente lahko hitro skenirate, zaščitite, podpišete, sledite, arhivirate in pošljete na različna mesta v različnih oblikah. Vse naprave imageRUNNER ADVANCE se neposredno vključijo v nabor zmogljive programske opreme za tiskanje in upravljanje dokumentov. Tako vam omogočajo optimiranje celotnega postopka obdelave dokumentov.

Nadzor stroškov

Nagrajeno¹ pametno preverjanje pristnosti uporabnikov vam omogoča nadzor uporabniškega dostopa in pravic, saj s poročanjem zagotavlja preglednost in sledenje dejavnostim. Večnamenska naprava stroške znižuje tako, da vam omogoča uporabo funkcij več naprav v eni enoti in dosledno upravljanje v skupini naprav imageRUNNER ADVANCE. Programska oprema uniFLOW dodatno poveča učinkovitost z izbiro stroškovnega mesta, preusmerjanjem tiskalniških opravil in podrobnim poročanjem.

Zaščitite svoje informacije

Vaše informacije so zaščitene z nizom standardnih funkcij, kot so varno tiskanje, nadzor uporabniškega dostopa in pravic, poročanje o dejavnosti in varno brisanje opravil s trdega diska. Dodatne varnostne možnosti vam zagotavljajo skladnost z najvišjimi standardi in vrhunske zmožnosti, kot je možnost sledenja ali preprečevanja vdorov s postopki za preprečevanje izgube podatkov in preverjanje pri tiskanju, kopiranju, skeniranju in faksiranju.

Učinkovita integracija in upravljanje

Podpora za industrijske standarde in zmogljiva platforma MEAP naprave imageRUNNER ADVANCE zagotavljata preprosto integracijo v okolja informacijske tehnologije in tesno povezavo s Canonovimi nagrajenimi rešitvami za upravljanje dokumentov². Dosledna platforma imageRUNNER ADVANCE in orodja za upravljanje naprave omogočajo centralizirano in učinkovito konfiguriranje, upravljanje in nadgrajevanje naprave, tako posamezno kot v okviru večje skupine, ter nadzorovanje, poročanje in diagnosticiranje za preventivno in učinkovito vzdrževanje.

Prednosti

-Učinkovito in zanesljivo tiskanje do 25 strani na minuto
-Prilagodljiv 21,3-centimetrski barvni zaslon na dotik SVGA
-Največja zaloga papirja 4.980 listov
-Hitro zajemanje in preprosta integracija
-Samodejne možnosti končne obdelave in varnosti
-Vodilna energijska učinkovitost

PDF ->