Kopirni stroj Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

1,330.00

imageRUNNER ADVANCE 400i
Kompaktni imageRUNNER ADVANCE, ki je namenjen zaposlenim delovnim skupinam, omogoča učinkovito črno-belo tiskanje in inteligentno ravnanje z dokumenti za optimiran potek dela, nižje stroške in zaščito zaupnih informacij.

Opis

Produktivno tiskanje in zajemanje

Naprava imageRUNNER ADVANCE 400i z robustno zasnovo, kapaciteto papirja do 2300 listov in hitrim tiskanjem 40 strani na minuto zmore naloge zaposlenih delovnih skupin in oddelkov. Velik barvni zaslon na dotik, intuitivni meniji in pametno preverjanje pristnosti uporabnikov zagotavljajo edinstveno prilagojeno izkušnjo in preprosto upravljanje. Hitro barvno skeniranje in pretvorba v različne oblike zapisa zagotavljata enostavno upravljanje z dokumenti. Dokumente lahko sledite, zaščitite, podpisujete, arhivirate in pošiljate na različna mesta. Za popolno optimiranje postopkov vse naprave imageRUNNER ADVANCE omogočajo uporabo različne zmogljive programske opreme za tiskanje in upravljanje informacij.

Nadzor stroškov

Nagrajeno pametno preverjanje pristnosti uporabnikov vam omogoča nadzor uporabniškega dostopa in pravic, saj s poročanjem zagotavlja preglednost in sledenje dejavnostim. Kompaktna naprava stroške znižuje tako, da vam omogoča uporabo funkcij več naprav v eni enoti in dosledno upravljanje v skupini naprav imageRUNNER ADVANCE. Programska oprema uniFLOW dodatno poveča učinkovitost z izbiro stroškovnega mesta, preusmerjanjem tiskalniških opravil in podrobnim poročanjem.

Zaščitite svoje informacije

Vaše informacije so zaščitene z nizom standardnih funkcij, kot so varno tiskanje, nadzor uporabniškega dostopa in pravic, poročanje o dejavnosti in varno brisanje opravil s trdega diska. Dodatne varnostne možnosti zagotavljajo skladnost z najvišjimi standardi in vrhunske zmožnosti, kot je možnost sledenja ali preprečevanja vdorov s postopki za preprečevanje izgube podatkov pri tiskanju, kopiranju, skeniranju in faksiranju.

Učinkovita integracija in upravljanje

Podpora za industrijske standarde in zmogljiva platforma MEAP naprave imageRUNNER ADVANCE zagotavljata preprosto integracijo v okolja informacijske tehnologije in tesno povezavo s Canonovimi nagrajenimi rešitvami za upravljanje dokumentov². Dosledna platforma imageRUNNER ADVANCE in orodja za upravljanje naprave omogočajo centralizirano in učinkovito konfiguriranje, upravljanje in nadgrajevanje naprave, tako posamezno kot v okviru večje skupine, ter nadzorovanje, poročanje in diagnosticiranje za preventivno in učinkovito vzdrževanje.

Prednosti

-Učinkovito črno-belo tiskanje velikosti A4 pri 40 straneh na minuto
-Kompaktna oblika
-Prilagodljiv 17,8-centimetrski nagiben barvni zaslon na dotik SVGA
-Kapaciteta do 2300 listov
-Zmogljivo zajemanje, nižji stroški in integracija
-Napredne varnostne možnosti
-Neprekosljiva energijska učinkovitost

PDF ->