Kopirni stroj Canon imageRUNNER 2520

825.00

imageRUNNER 2520
Ta kompaktna naprava nudi majhnim in srednje velikim delovnim skupinam stroškovno učinkovito črno-belo izpisovanje in barvno skeniranje s hitrostjo do 20 strani ali kopij na minuto. Z intuitivnim zaslonom na dotik, odlično energijsko učinkovitostjo in izbirno notranjo končno obdelavo vam bo ta naprava prihranila čas in stroške.

Opis

Napredna produktivnost

Vsakodnevne zahteve po hitrem črno-belem tiskanju boste izpolnili s hitrostmi do 20 strani na minuto in izjemno odzivno vrnitvijo iz načina mirovanja. Skupaj s kapaciteto papirja do 2000 listov so te večfunkcijske naprave popolne za majhne in srednje velike delovne skupine, ki tiskajo velike količine.
Velik zaslon na dotik z intuitivnimi meniji naredi družino imageRUNNER 2500 enostavno za uporabo, uporabniki pa prihranijo čas in naredijo več. Z izbirnim pošiljanjem barvnih dokumentov lahko uporabniki hitro in učinkovito barvno skenirajo na različne cilje.

Nižji stroški

Združljivost s Canonovo programsko opremo uniFLOW omogoča večjo preglednost stroškov, saj lahko sledite posameznim natisom in pripišete njihove stroške posameznikom, oddelkom, lokacijam in projektom.
Združljivost s Canononovim e-vzdrževanjem lahko dodatno skrajša čas nedelovanja in tudi skrbništva s pomočjo oddaljene diagnostike, samodejnega odčitavanja števcev in spremljanja potrošnega materiala. S plačilom na klik plačate samo natisnjene strani, kar vam omogoča boljši pregled nad stroški.

Varnost

Vgrajena varnostna funkcija “zadrži” tiskanje, dokler se ustrezni uporabnik ne identificira s številko PIN. To preprečuje nabiranje dokumentov na izhodnih pladnjih, kjer bi si jih lahko ogledale nepooblaščene osebe. Hkrati jih je mogoče shraniti do 100. Lahko pa tudi združite Canonovo rešitev uniFLOW in sisteme z varnostno kartico, kar uporabnikom omogoča neposreden dostop do želenega števila opravil in njihovo tiskanje. Opravila se po tiskanju samodejno izbrišejo, kar zagotavlja popolno varnost.

Integracija v omrežje

To napravo lahko enostavno povežete s svojim informacijskim omrežjem in jo integrirate v obstoječe informacijske sisteme s podporo za PCL in izbirno podporo za PostScript. Ko je naprava povezana, vam program iW Management Console (iWMC) omogoča upravljanje in spremljanje celotne množice naprav iz ene same nadzorne točke.

Prednosti

-Tiskanje, kopiranje, skeniranje, izbirno pošiljanje in faksiranje
-Do 20 strani na minuto
-Največja kapaciteta papirja je 2000 listov
-Intuitiven zaslon na dotik
-Številne možnosti konfiguriranja
-Pripravljeno za omrežje, podpora za PCL in izbirna podpora za PS
-Energijsko učinkovito
-Podpora za uniFLOW in e-vzdrževanje

PDF ->