Kopirni stroj Canon imageRUNNER 1435i

720.00

imageRUNNER 1435i
Ta večnamenska naprava za tiskanje listov velikosti A4 je zasnovana za podjetja, ki strmijo k stroškovni učinkovitosti, ter ponuja hitro in učinkovito črno-belo tiskanje. Zaradi kompaktne zasnove se kot namizna ali prostostoječa naprava popolno prilagaja različnim okoljem.

Opis

Poenostavite poteke dela

Naprava imageRUNNER 1435i s svojo robustno zasnovo, z največjo kapaciteto 1100 listov in hitrostjo tiskanja 35 strani na minuto podpira delo majhnih delovnih skupin. Z intuitivnim upravljanjem je ravnanje z dokumenti, produktivno barvno skeniranje in pretvarjanje v številne različne formate preprosto. Uporabniki lahko preprosto skenirajo in pošiljajo dokumente neposredno na različne cilje, tudi v e-pošto in mape v skupni rabi. Dodatno prilagodljivost omogočata zmožnost tiskanja in skeniranja iz mobilnih naprav ter zmožnost neposrednega skeniranja v ključ USB ali iz njega.

Imejte nadzor nad stroški

Ta naprava združuje zmogljivost več naprav v eni in omogoča stroškovno učinkovito tiskanje. Skupni strošek tiskanja lahko dodatno zmanjšate z zmogljivostmi, ki zmanjšujejo upravno in vodstveno breme, kot so samodejno odčitavanje, upravljanje tonerja in oddaljeno diagnosticiranje ter centralizirano upravljanje naprave in vodenje zaposlenih.
Poleg tega nadzor nad stroški tiskanja z vdelano podporo za Canonovo programsko opremo uniFLOW še nikoli ni bil preprostejši. Ta programska oprema zagotavlja večjo preglednost in boljšo možnost upravljanja. Z njo lahko sledite določenim opravilom tiskanja posameznikov, oddelkov, lokacij in projektov ter jih tudi zaračunate, omogoča pa tudi poročila o uporabnikih.

Zavarujte zaupne informacije

Vaše informacije so zaščitene z nizom standardnih funkcij, kot je izvorno varno tiskanje, in s podporo za panožne standardne omrežne varnostne protokole, kot je IP Sec. Dodatne varnostne možnosti, kot sta uporabnikov nadzor dostopa in šifriranje dokumentov PDF, ponujajo dodatno stopnjo zaščite zaupnih informacij.

Učinkovito upravljanje naprav

Opremljena je z novim krmilnikom imageRUNNER, zato se preprosto prilagodi različnim okoljem informacijskih tehnologij, ter podpira standarde, kot sta PCL in Genuine Adobe PS. S samodejnim odčitavanjem, upravljanjem potrošnega materiala in diagnostiko lahko naprava imageRUNNER 1435i zmanjša vodstveno in upravno breme vaših zaposlenih. Vdelano programsko opremo lahko posodobite iz naprave na daljavo ter s tem še dodatno zmanjšate čas nedelovanja. Zaradi kompaktne zasnove, kot namizna ali prostostoječa naprava, in v kombinaciji z izboljšanimi zmožnostmi upravljanja je naprava imageRUNNER 1435i skupaj s široko paleto naprav imageRUNNER in imageRUNNER ADVANCE idealna za uravnotežen razvoj.

Prednosti

-Tiskanje, kopiranje, barvno skeniranje in pošiljanje
-Stroškovno učinkovito črno-belo tiskanje listov A4, hitrost tiskanja 35 strani na minuto
-Do kapacitete 1100 listov
-Skenirajte na različne lokacije, podpora za dokumente PDF z možnostjo iskanja (OCR)
-Genuine Adobe Postscript in PCL
-Preprosto upravljanje naprav, vodenje zaposlenih ter nadzorovanje stroškov
-Preprosto zamenljive potrebščine
-Podpora za tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav*
-Nizka poraba energije

PDF ->